Garantie en retourneren:
  • Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Bags & Beauty raadt u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. We zullen dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen.
  • Indien er binnen 7 dagen door Bags & Beauty geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat Bags & Beauty er van uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.
  • U heeft het recht de door Bags & Beauty geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
  • De artikelen kunnen binnen het zichttermijn worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van de reden van retournering. U bent zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.
  • Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn, tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Bags & Beauty de betaalde prijs exclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. Wilt u een product ruilen? Dan kan dit door een mail te sturen aan info&bagsandbeauty.nl. De kosten worden dan verrekend met het terug te sturen artikel.
  • Wanneer de door Bags & Beauty afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

          Levering:

  • We streven ernaar de producten te verzenden tussen 2-5 werkdagen. Indien het langer duurt dan 5 werkdagen ontvangt u een mail met de verwachte levertijd.
×
×

Winkelmand